Compania: Genovesse Travel
Site: www.gtravel.ro
" Datorita unei bune colaborari cu portalul infoturism, avem placerea sa confirmam locul 1 in domeniul de promovare in turism. Acest portal ajuta la vizualizarea ofertelor de catre turist in cel mai corect mod, prezinta turistilor oferte analizate si validate de ei calitate pret in momentul respectiv . Prin prezenta a multor concursuri persoanalizate devine un portal interactiv , treptat- treptat turisti invata sa analizeze foarte bine ofertele si sa aprecieze seriozitatea agentiilor Sectiunile suplimentare ca Oferte Speciale, Last Minute, Early Booking fac ca turistul sa poata urmari si alege exact ce anume doreste. Apreciem mult ca sunt deschisi la sugestii, din partea agentiilor, lucru foarte important in dezvoltarea unui business."
Daniel Ionita - Director General
Compania: Smart Tours
Site: www.smarttours.ro
" Va multumim pentru sustinerea acordata de-a lungul anilor prin promovarea oferetelor, pentru numarul de client/ turisti cu care ne-ati pus in contact, pentru variantele pe care ni le oferiti pentru a fi cat mai vizibili, pentru recomandari si "tips-uri" si pentru o buna colaborare. Infoturism.ro este un intrument de lucru eficient, nepartinitor, corect care nu doar recomanda variante de vacanta si oferte, ci si verifica corectitudinea lor. Ma bucur ca nu este important pentru voi volumul, ci si calitatea. Keep up the good work!"
Noema Corcodel - Consultant Ticketing
Compania: Rhema Travel
Site: www.rhematravel.ro
" Multumim pentru invitatia de a participa alaturi de 7 Recomandari cu o oferta si speram sa avem placerea de a colabora in continuare. Insertia in newsletter-ul 7 Recomandari a avut un impact nemaipomenit asupra rezervarilor pachetului nostru. Agentia RHEMA TRAVEL se declara foarte multumita de colaborarea cu Infoturism si implicit cu newsletter 7 Recomandari."
Mihaela Lucan - Director Agentie
Compania: Hotel Modern**** - Mamaia
Site: www.blacksea-hotels.ro/modern/
" Prezentarea ofertelor noastre in newsletterer-ul 7 Recomandari a avut ca rezultat un numar destul de mare de persoane interesate, care au cerut oferte concrete pe anumite perioade si de la care asteptam raspunsuri, care speram noi, sa se concretizeze in rezervari efective. Multumim mult pentru sprijinul acordat si speram la o colaborare frumoasa in continuare!"
Filis Curtseit - Sef Receptie
Compania: Estella Travel
Site: www.estellatour.ro
" Pe mine site-ul Dvs. m-a ajutat foarte mult, datorita lui in doar 2 ani am ajuns sa am multi turisti si sa fiu o agentie cunoscuta pe piata romaneasca. Eu il consider cel mai bun site de promovare de acest gen si, bineinteles, ca in orice mai sunt multe de imbunatatit."
Larisa Gondrea - Director General